Vučić ne ide na Kosovo?

|   Info
Poseta Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji najverovatnije će biti otkazana, potvrđeno je Novostima koje navode da je moguće da će se predsednik Srbije u petak obratiti naciji.

 

Izvor: FoNet

Vučić je blizu odluke da otkaže posetu Kosovu i naložio je da se prekinu svi kontakti sa Prištinom, a nastavak briselskih pregovora koji je zakazan za petak najverovatnije će biti otkazan, navodi list u onlajn izdanju.

Novosti navode da je moguće je da će se predsednik Srbije u petak obratiti naciji.

Privremene vlasti iz Prištine su obavestile Beograd da će predsedniku Srbije biti zabranjeno da obiđe jezero Gazivode što predstavlja provokaciju preko koje Aleksandar Vučić ne može i ne želi da pređe, ocenjuje list.

Ukoliko prištinske vlasti spreče da predsednik Srbije Aleksandar Vučić poseti Gazivode, u vreme najavljenog odlaska na Kosovo i Metohiju 8. i 9. septembra, moguće je otkazivanje i celog programa posete, nezvanično saznaje RTS.

“Sutra ćemo o tome”, odgovorio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje novinara da li ide na Kosovo u posetu koja je bila planirana za 8. i 9. septembar.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar