Vučić pozvao građane da se ujedine bez obzira na razlike

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je posle petog protesta "Srbija protiv nasilja", koji je održan u Beogradu, pozvao građane da se ujedine bez obzira na razlike, jer "samo zajedno možemo napred".
Foto: buducnostsrbijeav

 

Izvor: FoNet

U video-poruci objavljenoj na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, Vučić je naveo je da je vreme da se ujedinimo u pokušaju da zemlja ide napred, da podignemo stopu rasta, da u zaustavljanju inflacije gledamo da je što brže spustimo ispod osam odsto, da pokušamo da obezbedimo bolji životni standard građana.

Vučić je dodao da je vreme da "sve razlike pretočimo u demokratke prednosti", ali i da "počnemo da se bavimo ozbiljnim problemima".

"Mi, koji moramo da se bavimo situacijom na Kosovu i Metohiji, ali i svi drugi da uradimo što možemo da Srbija ubrzano ide napred. Ovo je moj poziv svim ljudima u Srbiji, bez obzira na sve njihove razlike jer samo zajedno možemo napred", kazao je Vučić.

On je zahvalio svima, "i onima koji su mi pretili vešanjem i onima koji su mi slali poruke podrške", navodeći da "samo zajedno možemo u budućnost, u budućnost koja će značiti bolji život za naš narod".

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar