Vučić: Pred Srbijom su mnoga iskušenja

|   Info
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je danas da su pred Srbijom mnoga iskušenja i da neće biti lako, ali da veruje da će sledeću slavu SNS, Svetu Petku, dočekati u boljem raspoloženju sa više zaposlenih, manjim javnim dugom i izglednijom i boljom budućnošću za građane.

 

Izvor: Fonet

Borićimo se da da sačuvamo naš narod na Kosovu i Metohiji, naše svetinje na Kosovu, da očuvamo mir i stabilnost što „neće biti lako“, rekao je Vučić na obeležavanju stranačke slave.

Vučić je zahvalio svima koji su došli i poručio im da se ne plaše teških vremena, dodajući da Srbija ekonomski napreduje, da sledi povećanja plata i penzija, ali da ima drugih problema u regionu. Hvala svima u Srpskoj naprednoj stranci, rekao je Vučić, jer ste u stranci koju najviše napadju, ali u stranci za koju narod najviše glasa.

Vučić je najavio da u ponedeljak putuje u Istanbul gde će prisustvovati otvranju, kako je rekao, najvećeg aerodroma u Evropi.

Domaćin slave bio je funkcioner SNS Milenko Jovanov, a na slavu su došli koalicioni partneri i javne ličnosti koje su bile na listi SNS za beogradske izbore.

Jovanov je rekao da Srbija ostvaruje dobre ekonomske rezultate, zato što je pre četiri godine Aleksandar Vučić, kao premijer, postavio čvrste osnove i dobar temelj na kojem Srbija gradi svoju budućnost.

Prema njegovim rečima, Srbija je spremna da odgovori na izazove i iskušenja u narednom periodu, jer se SNS izborila za pravo da građani odlučuju sami o sebi i tome ko će biti vlast, a ko opozicija. Da slavimo još mnogo leta, živeli, rekao je Jovanov.

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.