Zaplena oružja i municije u Nišu, uhapšen muškarac

|   Info
Pripadnici MUP-a u Nišu zaplenili su četiri pištolja, dve puške, poluautomatski pištolj, 1.628 komada municije i 590 tableta MDMA. Uhapšen N. S. (1980) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Foto: MUP

 

 

Izvor: MUP

Policija je u garaži osumnjičenog pronašla dva pištolja "češka zbrojovka", pištolje "glok" i "bereta", automatsku pušku, hekler, poluautomatski pištolj "škorpion", municiju raznih kalibara, 14 okvira, pet prigušivača, rezervnu cev za "glok", plastične delove za pištolj i drogu MDMA, saopštio je MUP.

Od osumnjičenog je oduzeto i vozilo "reno laguna" koje je 26. marta prošle godine ukradeno u Beogradu i na koje su postavljene registarske tablice "reno megana" koji je takođe ukraden u Beogradu 29. aprila iste godine.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti sproveden tužiocu.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar