Završen turnir u malom fudbalu u Ribaru kod Jagodine

|   Sport
Pobednicima turnira pripala i nagrada od 100 hiljada dinara. Pokrovitelj turnira je Skupština grada Jagodine
Foto: TV Kopernikus

 

Rezultatom 3:0 ekipa „Specijalna jedinica“ iz Ćuprije pobedila je ekipu „Rashladni sistem Sibir“ iz Rakitova, na finalu turnira u malom fudbalu koji je održan protekle nedelje u selu Ribare.

Turnir, koji je trajao dve nedelje, igrao se na novootvorenom, velelepnom terenu sa veštačkom travom, koji je postao prava atrakcija među meštanima, ali i sportistima. Rade Urošević, predsednik Mesne zajednice Ribare zadovoljan je organizacijom turnira i igrom u finalu:

-Ovo što ima Ribare mislim da nema nijedno mesto u Srbiji. Kvalitet turnira bio je na visokom nivou i trudili smo se koliko smo mogli. Mislim da su svi zadovoljni. Prvenstveno se zahvaljujem Skupštini grada Jagodine i lokalnoj samoupravi što su nam obezbedili ovaj predivan teren –rekao je Urošević.

Pobednicima turnira je, pored pehara, pripala i nagrada od 100 hiljada dinara. Njihovi utisci su i više nego pozitivni:

-Put do finala je bio izuzetno težak i turnir je bio na vrhunskom nivou. Sve je odlično odrađeno. Hteo bih da čestitam predsedniku Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi koji je uspeo da dovede ovakve ekipe. Takođe, zahvaljujemo mu se i na novčanim nagradama i na ovom terenu. Sve u svemu, utisci su odlični –rekao je Mihajlo Mitaković, jedan od igrača iz ćuprijske „Specijalne jedinice“.

Fudbalska ekipa „Rashladni sistem Sibir“ iz Rakitova dobila je nagradu od 40 hiljada dinara, a organizator turnira i darodavac nagrada je Skupština grada Jagodine.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar