Željin čas rukometa Partizanu

|   Sport
Niški tim je pružio najbolju igru od starta sezone u kojoj je konstantno uvećavao razliku sve do maksimalnih 11 golova prednosti u 54. minutu.
Foto: rkzeleznicar-nis.com

Rukometaši Železničara upisali su četvrtu pobedu najjačem rangu domaćeg prvenstva. Niškti tim ubedljivo je nadigrao pred svojim navijačima ekipu Partizana rezutlatom 36:27, u meču 7. kola.
Izabranici trenera Đorđa Teodorovića odgrali su ubedljivo najbolji meč od letošnjeg okupljanja, o čemu svedoči podatak da je utakmicu sa renimiranim rivalom odigrao bez neizvesnosti.
Niškti tim je od starta preuzeo inicijativu i uz veoma angažovanu igru u oba pravca stigao do prvog osetnijeg rezultatskog plusa. Želja je u osmom minutu stigao do 8:4 i od tog trenutka konstanto držao konce igre. Crno-beli su dosta kombinovali, ali trener Radojević nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju igrača koja bi poremetila odličan balans u igri domaćina. Niški tim je konstantno uvećavao razliku sve do maksimalnih 11 golova prednosti u 54. minutu.
Trener domaćina Teodorović istako je da konačno porbio barijeru i zaigrao kako ume.
Domaće igrače je do pobede predvodio Đorđe Spasičć sa devet golova, dok su Aleksandar Stojanović i Vladimir Jevtić upisali po pet,. Na drugoj strani, bolji od ostalih bio je Obrad Radulović sa  šest golova.
Želja će u narednom kolu gostovati Rudaru u Kostolcu, dok će Partizan ići u Suboticu na megdan Spartaku.