Zimski red letenja na Aerodromu "Nikola Tesla"

|   Info
U nedelje 28. oktobra na Aerodromu "Nikola Tesla" stupa na snagu zimski red letenja, koji će se primenjivati do subote, 30. marta 2019. godine.
Foto: YouTube printscreen

 

Izvor: RTS

Tokom ovogodišnje zimske sezone putnici mogu birati direktne letove 28 avio-kompanija ka nekoj od 61 destinacije u 35 država.

Prema zimskom redu letenja koji su objavile avio-kompanije koje saobraćaju iz Beograda, sa Aerodroma "Nikola Tesla" će u linijskom putničkom saobraćaju biti obavljeno 5,3 odsto više letova u odnosu na prošlu zimsku sezonu.

Tokom perioda novogodišnjih i božićnih praznika na aerodromu "Nikola Tesla" doći će do značajnog uvećanja obima saobraćaja.

Shodno višegodišnoj praksi, "Er Srbija" će uvesti dodatne letove ka 17 destinacija iz svoje mreže letova, pri tome najviše za - Njujork, Moskvu, Cirih, Bejrut, Atinu i Podgoricu, a samo u ovom periodu obaviće i letove za - Maltu i Sankt Peterburg.

"Avio-kompanija 'Etihad ervejz' će u prazničnom periodu uvesti dodatni svakodnevni let za Abu Dabi, dok će 'Vizer' ka najvećem broju destinacija do kojih saobraća iz Beograda takođe povećati broj nedeljnih polazaka", navodi se u saopštenju aerodroma.