Teniseri spremni, Đoković obećava maksimum u igri reprezentacije

|   Sport
Srbija na finalnom turniru Dejvis kupa igra u grupi u kojoj su još reprezentacije Japana i Francuske. Prvi protivnik je Japan sa kojim igramo u sredu od 11 sati u teniskom centru u Madridu.
Foto: Teniski savez Srbije

 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da naša teniska reprezentacija vredno radi na pripremi za nastup na Dejvis kupu i da su treninzi pokazali da spremni dočekujemo prvi duel, u kojem je protiv selekcija Japana.

Đoković je zajedno sa ostalim srpskim teniserima tokom intervjua za portal B92 podsetio da je iza igrača naporna sezona, ali da su ipak spremni da pruže najbolju igru za reprezentaciju.

Japan je opisao kao borbenog i opasnog protivnika, iako u timu neće imati najboljeg tenisera Keija Nišikorija.

"Spremni smo, bez obzira što je iza svakog od nas duga i naporna sezona. Imamo poverenje u našeg selektora Nenada Zimonjića i sigurni smo da će doneti najbolje moguće odluke i izvesti sastav koji će moći da izvuče maksimum. Japance ne treba potcenjivati, bez obzira što Kej Nišikori neće igrati. Imaju borbene tenisere, ali nadamo se najboljem mogućem početku i pobedi koja bi nam dala samopuzdanje pred možda i odlučujući duel protiv Francuza. Idemo korak po korak, dan po dan, pozivam sve da nas podrže", rekao je Đoković u izjavi za B92.

Meč Srbije i Japana igra se od 11 sati u Madridu.