Zvezda kažnjena zbog loše organizacije "večitog" derbija

|   Sport
Kako je navedineo, navijači Zvezde su su psovali sa tribina i vređali igrače Partizana i trenera Andreu Trinkijerima, a takođe se terete za ubacivanje predmeta u teren.
Foto: Fonet


Košarkaški klub Crvena zvezda suočio se sa novom kaznom. Disciplinska komisija ABA lige kažnila je crveno-bele zbog loše organizacije nedavnog meča protiv Partizana. 
Zvezda je kažnjena zatvaranjem celog dela tribine pod nazivom ,,Parter 4“ na narednoj utakmici regionlanog takmičenja kao i novčanom kaznom od 18.000 evra. 
Kako je navedineo, navijači Zvezde su su psovali sa tribina I vređali igrače Partizana i trenera Andreu Trinkijerima . Uz to, navijači kluba sa Malog Kalemegdana su ubacivali tvrde i meke predmete na parket. Takođe, na listu prekršaja dodaje se pljuvanje Nemanje Gordića od strane jednog navijača što je rezultiralo prekidom 39 sekundi pre kraja susreta.
Inače, Zvezda je trenutno na deobi trećeg mesta na tabeli ABA lige sa ekipom Cedevita Olimpije i u ostaku regulanog dela predstoji još velika borba za što bolju poziciju pred početak takmičenja u plej-ofu..