Anđus: "Povukao sam se iz javnosti, za sada se ne vraćam

|   Info
Dejan Anđus, autor sportsko-političke emisije koja se emitovala na televiziji Kopernikus, rekao je da se ne vraća u javni život. Dotakao se svih gorućih tema u državi, a za predsednika Srbije, Aleksandra Vučiča, sa kojim se družio, kako kaže dvadeset i pet godina, kaže da je prvi predsednik od Tita koji čita.
Foto: televizija Kopernikus

Dejan Anđus, sportski novinar, je gostujući u emisiji na televiziji Kopernikus “Dobro jutro sa Đukom”, kod Vladimira Đukanovića, rekao da je svedok kako predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nije spavao četiri dana i četiri noći, čitajući dokumenta.

Osvrnuo se na prijateljstvo sa predsednikom i njegovim bratom, koje je trajalo dvadeset godina, kako kaže, rekao je da ih smatra prijateljima i dodao da treba imati hrabrosti i energije odlučiti se za život kakav vodi predsednik Vučić i posvetiti se potpuno politici. On je ocenio da je Vučić odlično obavešten i da mnogo radi. Anđus je rekao i to da predviđa, na osnovu svog životnog iskustva i znanja, da će Aleksandar Vučić  dugo ostati na vlasti.

Anđus se dotakao i teme o Kosovu, i rekao da pošto Albanci kažu da je Kosovo država, a za Srbiju je to autonomija, doći će, prema njegovoj proceni do nekih podela.  Kaže da pozicija predsednika Vučića u tom smislu nije laka, ali da će, kolika ga on poznaje, istrajati.

Anđus je rekao da se kroz njegov pedesetogodišnji život ogleda kontroverzno srpsko društvo.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar