"Branićemo Skupštinu grada Niša od rušilačkih namera"

|   Info
Kako bi sprečili nasilje i pokušaj rušenja institucija koje su legalno izabrane na izborima, odbornici SNS i koalicioni partneri u Skupštini grada Niša biće 24 časa u prostorijama Skupštine, rečeno je na vanrednoj konferenciji za medije.
Foto: KCN TV

Kako je rečeno, odbornici SNS i koalicioni partneri u Skupštini grada Niša doneli su ovu odluku kako bi osujetili pokušaje rušenja državne imovine.

 

Ne želimo da u Nišu dođe do nasilja i do daljnjeg ćemo ostati u Skupštini da je branimo u ime svih građana, poručio je Rade Rajković, predsednik Skupštine grada Niša.

 

Svedoci  smo nasilja koje se događalo nedavno u Beogradu pod vođstvom Boška Obradovića i vođeni time, želimo da onemogućimo pokušaj uništavanja državne imovine u Nišu, istakao je Ivan Jovanović zamenik šefa odbornicčke grupe SNS u Skupštini grada Niša.

Odbornici SNS  u Skupštini grada Niša pozvali su sve građane da ne učestvuju u rušilačkim namerama lidera Saveza za Srbiju i podrže politiku i mira i razvoja koju vodi predsednik države Aleksandar Vučić.

 

 

 

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.