Gradski odbor SNS Niš osuđuje napad Jeremića na premijerku Anu Brnabić

|   Info
Po ko zna koji put, pristojna, napredna i moderna Srbija svedok je bestidnog napada na ličnost premijerke Ane Brnabić od strane predstavnika takozvanog „Saveza za Srbiju“. Ovoga puta glasnogovornik mržnje bio je Vuk Jeremić, čovek protiv čijih se prijatelja i saradnika vode istrage za međunarodne korupcionaške afere i koji je, kao ministar inostranih poslova, trošio novac građana Srbije putujući po svetu u vreme kada su se jedno za drugim nizala priznanja samoproglašene nezavisnosti Kosova, saopštio je Gradski odbor SNS Niš.


Po ko zna koji put, u poslednjih nekoliko meseci građani Srbije imaju priliku da se direktno, od najviših predstavnika „ujedinjene opozicije“, upoznaju sa njihovim političkim programom koji suprotstavljaju politici Srpske napredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića. NJihov politički program jeste upravo to što govore i na šta pozivaju, a pozivaju na državni udar, javna silovanja i vešanja na Terazijama i govore uvrede na račun žena u politici.
Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš staje u zaštitu premijerke Ane Brnabić, osuđuje izrečene uvrede i poručuje Vuku Jeremiću i drugim glasnogovornicima političkog programa „Saveza za pljačku Srbije“ da im većinska, pristojna Srbija neće dozvoliti da ponovo dođu u priliku da odlučuju o sudbinama naših građana i građanki.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar