Gradski odbor SNS Niš: Puna podrška Vučiću

|   Info
Zvezdan Milovanović, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Niš, sa svim članovima Gradskog odbora, pruža punu podršku Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije, u njegovoj borbi da osigura budućnost svih građana Republike Srbije i generacija koje dolaze.
Foto: televizija Kopernikus


Dosledna borba predsednika Vučića za uspostavljanje stabilnosti, prosperiteta, razvoja i blagostanja naše države uliva poverenje građanima da će imati pristojan život i sigurnu budućnost u Srbiji.

U proteklim godinama učinjeno je mnogo na ekonomskom planu. Politička stabilnost, koju su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka uspostavili, privukla je mnoge strane investitore. Otvoreno je mnogo novih radnih mesta, a mnogo radnih mesta u velikim sistemima koja su bila pred gašenjem uspeli smo da sačuvamo. Srbija je postala cenjena i na Istoku i na Zapadu, i svetski državnici uvažavaju predsednika Vučića kao ravnopravnog partnera u razgovorima o budućnosti regiona Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.


Srpska napredna stranka, kao državotvorna organizacija, čvrsto stoji uz svog predsednika u težnji da politički renome koji smo zadobili u svetu iskoristimo u cilju trajnog rešavanja pitanja Kosova i Metohije u interesu svih građana Republike Srbije. Rešavanje pitanja Kosova i Metohije je politički najsloženiji zadatak sa kojim se moderna srpska država susrela.

Aleksandar Vučić, kao odgovoran državnik, ne želi da rešavanje ovog pitanja ostavi u amanet narednim generacijama, već hoće da, nalaženjem najboljeg mogućeg rešenja koje je u interesu svih građana Srbije, osigura trajni mir i prosperitet kako našoj, tako i generacijama potomaka koje dolaze. Takva politika, odgovorna prema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uživa punu podršku svih članova Srpske napredne stranke i svih građana.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar