SNS Niš: Osuđujemo laž, vređanje i medijske pritiske “Saveza za Srbiju”

|   Info
Saopštenje Gradskog odbora SNS Niš
Foto: KCN

 


Povodom pokušaja podmetanja neistina od strane predstavnika takozvane ujedinjene opozicije, a u vezi sa organizovanjem tribine čelnika “Saveza za Srbiju” u Nišu, navodno zakazane za petak, 19. oktobra, u 18 sati, u sali Niškog simfonijskog orkestra, Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš izražava gnušanje prema politici laži, vređanja i medijskog pritiska, koju predstavnici tog političkog bloka primenjuju prema jednoj gradskoj ustanovi kulture.
Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Niš, predstavljajući se kao organizator tribine te opozicione grupe koja sebe naziva alternativom aktuelnoj vlasti, dozvolio je sebi slobodu da saopšti da je usmeno zakazano korišćenje sale Niškog simfonijskog orkestra, obmanjujući javnost neistinama i uvredama na račun direktora ustanove i Srpske napredne stranke.
Takav manir predstavnika tog opozicionog bloka, iz koga su se nedavno čuli javni pozivi na silovanje, nas u Srpskoj naprednoj stranci ne čudi jer svakoga dana imamo prilike da iz usta svih predstavnika saveza za pljačku Srbije slušamo razne neistine.
Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš poziva pristojan, moderan i građanski Niš da u ovom izmišljenom sukobu, koji je očigledno najpotrebniji nesposobnim predstavnicima opozicije, stane na stranu ustanove kulture koja je u jeku priprema za prestižni muzički festival postala predmet podmetanja i napada onih koji su sebe poodavno proglasili kulturnom elitom našeg naroda.

 

 

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar