Svi funkcioneri SNS-a na proveri: Na udaru oni koji imaju drugačije mišljenje od stavova stranke

|   Info
Potpredsednik SNS Miloš Vučević objasnio je da su ugroženi oni koji se kriju iza imena Aleksandra Vučića i SNS i ponašaju se najblaže rečeno nekorektno
Foto: novisad.rs


Izvor: Telegraf.rs     


Potpredsednik SNS Miloš Vučević govorio je za Prvu televiziju o najavljenim promenama u vladajućoj partiji.

Ko iz SNS-a traži hitne izbore od Vučića?

- Pa ne znam da li će se to desiti do kraja nedelje... Svakako će biti provere rada svakog funkcionera stranke. To je medijski atraktivno da se licitira, pominje se, ali ne znači da korespondira sa istinom. Činjenica je da je svako od nas promenljiv, a SNS insistira na odgovornoj politici. Stranka nije konzervirana i otvorena je i za nove ljude - naveo je Vučević.

On je istakao da će na udaru biti “oni koji imaju drugačije stavove od stavova stranke“.

- To su oni koji dezavuišu ono što radi predsednik države i stranke, oni koji radom na terenu bacaju senku na ugled SNS, oni koji se kriju iza imena Aleksandra Vučića i SNS i ponašaju se najblaže rečeno nekorektno, oni koji na višim nivoima vode politiku koja nije usmerena kao politika Vlade i predsednika - istakao je Vučević.

Dodao je i da je “apsolutna neistina da osnivač SNS Tomislav Nikolić planira osnivanje nove političke organizacije“.

Naveo je da će biti proveren rad svih funkcionera, pa i Nikolićevog sina Radomira, koji je gradonačelnik Kragujevca.

Prokomentarisao je i način “odbrane premijerke i predsednika“.

- Nismo branili premijerku dovoljno, svi mi koji smo imali moralnu i političku obavezu. Ja sam sebe kritikujem i ne mogu da objasnim sebi zašto nisam reagovao. Zameram nam da nismo dovoljno branili niti dovoljno branimo Aleksandra Vučića, često je usamljen kada se nađe pod baražnom paljbom optužbi - zaključio je Vučević.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar