Podrška Vučiću od Maje Gojković i stranačkih odbora

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković najoštrije je osudila napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kako kaže, prvi predsednik Srbije koji je izašao pred našu i međunarodnu javnost sa predlogom kako rešiti problem odnosa Beograda i Prištine. Punu podršku predsedniku su izrazili i Gradski odbor SNS-a Beograda, sa svih 17 opštinskih odbora, kao i opštinski odbori u Bujanovcu, Požegi, Lebanama i severnom Banatu.
foto: Fonet

Izvor: Tanjug

Predsednica parlamenta Maja Gojković je rekla da je do sada politički manir bio staviti "glavu u pesak" i praviti se da se ništa oko nas ne dešava. "Srbija sada konačno ima odgovornog predsednika, državnika, koji je predložio održivo rešenje važno za budućnost naše zemlje i naroda", poručila je Gojkovićeva.

Kako kaže, na jednoj strani je on koji ne sklanja glavu od problema, rešava ga koliko god da je težak.

"I ja sam na njegovoj strani, jer se ne plašim mira i dobrih komšijskih odnosa u budućnosti. Bojim se njegovih kritičara koji su bezidejni, ali glasni i koji bi da ratuju, ali da ne ginu oni, koji bi da takozvanoj državi Kosovo daju sve, a da Srbi nemaju ništa", poručuje Gojkovićeva.

Vučić je kao predsednik države predložio razgraničenje, a njegovi protivnici koji su odbili unutrašnji dijalog, jer nemaju svoj predlog, danas su se ujedinili sa svih strana i boja, dodala je ona, a navodi se u saopštenju.

"Zato oni nisu ozbiljni političari, već politikanti, a predsednik Srbije je političar koji ima svoj stav i koji predlaže dobro rešenje za sadašnju i buduću Srbiju i zaslužuje našu podršku. Moju ima, kao i velike većine poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije", zaključila je Gojković.

Punu podršku predsedniku su izrazili i Gradski odbor SNS-a Beograda, sa svih 17 opštinskih odbora.

Takođe, Vučića su podržali opštinski odbori SNS-a u Bujanovcu, Požegi, Lebanama i severnom Banatu, kao i član Predsedništva SNS-a Milosav Miličković.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar