Jovanov: SZS ponovo poziva na pobunu, haos i krvoproliće

|   Info
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov optužio je opozicioni Savez za Srbiju da opet poziva na "pobunu, haos i krvoproliće", uz pomoć iz inostranstva.

 

Izvor: Tanjug, B92

"Nakon nepunih mesec dana od kada su pozivali na državni udar i građanski rat, DJilasov, Obradovićev i Jeremićev savez je ponovio da je pobuna, haos i krvoproliće, uz mešanje stranog faktora, put kojim bi oni želeli da dođu na vlast", izjavio je Jovanov, prenosi u saopštenju SNS.

Prema njegovim rečima, oni su "jasno poručili i da su svesni da 60 odsto građana Srbije podržava Vučića i da na izborima ne mogu da pobede i da zato treba da se spremaju za scenario nasilnog otimanja vlasti".

"(Dragan) Đilas, (Vuk) Jeremić, (Boško) Obradović i ostali članovi tog putujućeg cirkusa, dakle, zamišljaju Srbiju kao banana državu kojom, uz pomoć stranaca, upravlja odnarođena hunta korumpiranih i bahatih lopuža, koju od sopstvenog naroda čuvaju policija i državna bezbednost", rekao je Jovanov.

On je dodao da tu, međutim, postoji "jedan mali problem", jer "za tu i takvu viziju Srbije moraće, uprkos njihovim snovima o državnim udarima, pobunama i krvoproliću, neko da glasa".

Jovanov je podsetio da se "u Srbiji na vlast dolazi i dolaziće se isključivo na izborima", a, kako je istakao, "narod je na izborima jasno pokazao da podržava i želi normalnu, uspravnu, ekonomski snažnu i uspešnu Srbiju, kakvu gradi i za kakvu se bori (predsednik Srbije i SNS) Aleksandar Vučić".

"Istovremeno je narod pokazao i da mu ne pada na pamet da na vlast i na svoju grbaču ponovo dovodi gomilu štetočina koja ga je opljačkala i osiromašila, dok se sama na toj muci i propasti obogatila", zaključio je Jovanov.

Lideri Sаvezа zа Srbiju ocenili su ranije da nijedna vlast do sada nije u bescenje rasprodavala rudna bogatstva, vodu i zemljište. Oni su poručili da nije daleko dan kаdа će režim Srpske napredne stranke početi dа se ruši.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar