GO SNS ŠABAC: Više investicija za bolji život građana

|   Info
Članovi GO SNS u Šapcu danas su na dve lokacije u gradu nastavili akciju neposrednog razgovora sa sugrađanima. Šapčani su imali priliku da ukažu na sve probleme sa kojima se suočavaju poslednjih godina, a na koje se aktuelna gradska vlast ne obazire. Kako je najveći problem velika nezaposlenost u gradu na Savi, šabački naprednjaci smatraju da bi dovođenjem novih investicija u narednom periodu bila pružena mogućnost izbora, a samim tim i obezbeđivanje većih primanja za normalno funkcionisanje porodica.

Da se u Šapcu nešto mora promeniti pokazala je i današnja akcija Gradskog odbora Srpske napredne stranke  organizovana u vidu neposrednog razgovora sa sugrađanima. Šapčani su i ovoga puta imali priliku da sa  visokim funkcionerima Srpske napredne stranke i članovima Gradskog odbora porazgovaraju o problemima sa kojima se suočavaju dugi niz godina.
- Najveći problem naših sugrađana definitivno je velika nezaposlenost u gradu Šapcu i mi smo sigurni da dovođenjem novih investicija, poput “Jazakija”, u narednom periodu,  možemo da napravimo pravo privredno okruženje gde će naši sugrađani moći da biraju poslove i bolje uslove - kaže dr Aleksandar Pajić, poverenik GO SNS Šabac.
Jedan od gorućih problema koji muče Šapčane, pogotovo stanovnike seoskih mesnih zajednica, je i neadekvatna zdravstvena zaštita usled gašenja mnogobrojnih seoskih ambulanti.  
- To nam je najveći problem po svim mesnim odborima. Svi znaju da se mnoge ambulante ukidaju, da nemaju lekara, da nemaju sestru, da nemaju adekvatnu zdravstvenu zaštitu,  pa bar na ovaj način da im omogućimo našim savetima,  znanjem i iskustvom da što lakše prebrode te brige i probleme - ističe Danijela Đurašković, zamenik poverenika Saveta za brigu o deci, populaciju i socijalna pitanja GO SNS Šabac.
Članovi GO SNS redovno su u komunikaciji su sugrađanima, kako u svojim prostorijama, tako i na ulicama grada, a sve u cilju, kako su istakli, da se stvore mogućnosti za rešavanje problema koji su više nego očigledni u gradu na Savi.

 

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar