Porodica Obradović dobila pomoć

|   Info
Članovi Saveta za populaciju brigu o deci i socijalnim pitanjima GO SNS u Šapcu, uručili su paket sa osnovnim životnim namirnicama porodici Obradović iz šabačkog naselja Letnjikovac. Milutin i Rosa inače penzioneri suočavaju se sa velikim finasijskim problemima. Najveća žalost je, pričaju što im sin boluje od psihičkog poremećaja što ga, nažalost sprečava da radi i normalno funkcioniše.

Akcija pomoći socijalno ugroženim porodicima u organizcaiji Saveta za populaciju brigu o deci i socijalnim pitanjima GO SNS u Šapcu nastavljena je kroz donaciju porodici Obradović sa Letnjikovca. Članovi Saveta ovom domaćinstvu  uručili su  paket sa hranom i neophodnim sredstvima za higijenu. Reč je o Rosi i Milutinu koji žive sa bolesnim sinom Zoranom , koji je nažalost zbog psihičkih problema nesposoban za rad i funkiconisanje.
Roditelji pričaju da je Zoran od depresije  počeo da boluje posle rata u Bosni devedesetih godina. Njihove male penzije jedva zaležu za ono osnovno. Rosa kaže da iz dana u dan tonu. Svaki dinar izdvajaju za njegove lekove, a borba za opstanak je svakog dana ispričala nam je vidno uznemirena Rosa.  
Humani Savet Srpske napredne stranke nastaviće i u narendom periodu da pomaže socijalno ugroženim sugrađanima. Do sada su u novcu, ogrevu i hrani pomogli   više od 20 porodica na teritoriji   grada Šapca.