Brnabić Jeremiću: Nisam ja dobila 200.000 dolara već ti

|   Info
Premijerka Ana Brnabić poručila je večeras Vuku Jeremiću u polemici na Tviteru da nije ona, nego on dobio 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu i da treba da objasni zašta je dobio taj novac i ocenila da su on i njegove kolege neprevaziđeni što se lopovluka i korupcije tiče u savremenoj srpskoj istoriji.
Foto: Fonet

Izvor: Tanjug

Jeremić je na Tviteru napisao da "porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije. Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju", napisao je Jeremić.

Brnabić je odgovarajući na Jeremićev tvit napisala:

"Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila $200.000 od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo!", napisala je Brnabić odgovarajući na Jeremićev tvit.

Usledio je Jeremićev odgovor.

"Gospođo Brnabić (ili Nemanjić ), na vlasti ste već 6 godina i detaljno ste ispitivali sve moje finansije - legalno i nelegalno. Niste pronašli ama baš ništa sporno - da jeste, odavno bih imao posla sa istražnim organima. Ali Vama i Vašem bratu neće biti utočišta - obećavam".

Brnabić je još navela: "Nemoj da se nerviraš. Pomenem Katar i odmah planeš... Šta je problem objasniti za šta se dobilo $200.000 od strane ambasade iz strane zemlje?? Što se obećanja tiče, uvek si umeo da obećaš...".

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar