Dan boksa u Nišu na Nišavi

|   Sport
Most na reci Nišavi pored Tvrđave, u samom srcu grada Niša, biće epicentar srpske boks scene u utorak 14. avgusta 2018. godine. U organizaciji Bokserskog saveza Srbije, GO Medijana i Nišavskog upravnog okruga biće organizovan Dan boksa u Nišu u okviru kojeg će biti održan javni trening i mečevi naših mladih boks asova i reprezentativaca. Sama manifestacija počinje u 17 časova javnim treningom, nakon kojeg slede prave borbe.
Foto:pixabay.com

Bokserski savez Srbije pokrenuo je početkom 2018. godine sportsko patriotski projekat “Olimpijska škola boksa” u 72 grada i Opštine potpuno besplatno, sa ciljem da deci i mladima Srbije omogući da se bave sportom, pravilno razvijaju i izrastaju u kvalitetne ljude i vrhunske šampione. Olimpijska škola boksa akcenat stavlja na pedagoški rad, vaspitanje, potom na osnovne tehnike boksa. Dan boksa u Nišu je jedan vid te akcije koja živi i razvija se širom naše zemlje.  

 Plemenita veština je na dobrom putu novog razvoja i stvaranja novih šampiona koji će u narednim godinama vratiti sjaj ovog sporta koji je u našoj zemlji imao pre tri decenije.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar