I danas zbog kvarova prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

|   Info
Obavljaju se radovi za priključenje korisnika na vodovodnu mrežu na uglu ulica Jugovićeve i Topličine. Zbog radova na novom priključku biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac, kod škole. Usled popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Cara Lazara, ispred broja 2. Zbog radova je moguć prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Izvode se radovi na popravci priključne veze u Ardiljskoj ulici, kod brojeva 12-16.

Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Ilije Garašanina, ispred broja 9. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar