Kvarovi na vodovodnoj mreži u Nišu

|   Info
Počinje rekonstrukcija vodovodne mreže u naselju“Šljaka“. Radovi će se obavljaju u Bujmirskoj ulici, u vremenu od 9 do 15 sati. Za vreme dok traju radovi neće biti obustave vodosnabdevanja u ovom naselju.
Foto: televizija Kopernikus


Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Donjem Međurovu, u ulici Maršala Tita kod broja 26. Zbog intervencije moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovom selu do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Novom Selu, u Vlasotinačkoj ulici bb. Zbog radova na popravci oštećenja, moguć je prekid u snabdevanju vodom za meštane u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u naselju“Kitice“, ispod“Ilić tekstila“. Usled radova na saniranju havarije moguć je prekid u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Pojavili se kvarovi na priključnim vezama na dve lokacije, u Rudničkoj ulici, ispred broja 6a, i Rujničkoj ulici ispred broja 42. Zbog popravke oštećenja mogući su kratki prekidi u snabdevanju vodom  u  ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Danas se obavljaju radovi na povezivanju novoizgrađene kanalizacione mreže na postojeću u Gornjem Komrenu, u ulici Braće Mitić, kod Humskog potoka. U vreme izvođenja radova od 8 do 13 sati biće obustavljen saobraćaj u pomenutoj ulici. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija saobraćaja.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar