Kraj saradnje Partizana i Đukića

|   Sport
Miroslav Đukić nije više trener Partizana! Uprava crno-belih je posle veoma bledih izdanja na početku nove sezone odlučila da raskine saradnju sa svojim strategom, a sve je izvesnije da će na njegovo mesto postaviti svog nekadašnjeg prvotivca Zorana Batu Mirokovića.
Foto: Fk Partizan

Tim povodom klub iz Humske je izdao saopštenje u kome se kaže:

Fudbalski klub Partizan je, nakon sastanka sa trenerom prvog tima, održanim sednicama Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora doneo jednoglasnu odluku da sporazumno raskine ugovor sa gospodinom Miroslavom Đukićem”, navodi se izmeđzu ostalog u saopštenju crno-belih.

Čelnici kluba su se takođe zahvalili Đukiću na predanom i profesionalnom radu, izuzetnim ostvarenim rezultatima u evropskim takmičenjima i osvajanju nacionalnog Kupa.

Budući da je Partizan raskinuo ugovor sa Đukićem, to znači da će klub morati da isplati sledovanja do isteka ugovora, a spekuliše se da se radi o sumi od 250.000 evra.

Inače, smena je usledila nakon razočaravajućeg nastupa i remija sa Trakaijem u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope jer su u klubu odlučili da je potrebno da se nešto promeni uoči dvomeča sa znatno težim protivnikom danskim Nordsjelandom.

U međuvremenu, Partizan će protiv Mladosti u nedelju u trećem kolu Superlige sa klupe predvoditi dosadašnji Đukićev pomoćnik Žarko Lazetić, a promocija novog stratega Mirkovića očekuje se početkom naredne nedelje.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar