Kreativna zabava za najmlađe Šapčane

|   Život
Radionica “Kreativnost na delu” samo je jedna od besplatnih letnjih školica u ponudi Kancelarijie za mlade grada Šapca. Najmlađi sugrađani imali su priliku da se tokom sat i po vremena druže sa inovatorom i pronalazačem Vladom Ninkovićem, kao i da na poklon dobiju portrete koje je uradila akademska slikarka Mirjana Stefanović.

Iako je letnji raspust u toku najmlađi Šapčani i ovog puta pronašli su razonodu u prostorijama Kancelarije za mlade. Radionica “Kreativnost na delu” okupila je veliki broj dece zainteresovane da se druže ali i nauče nešto novo.
-   U okviru dvonedeljne radionice do 18. jula radićemo sa papirom, oblačićemo lutke, naučiti dekupaž tehniku i rad na staklu. Imaćemo goste iz različitih oblasti – rekla je autorka radionice Mirjana Janjić.
Inovator i pronalazač Vlada Ninković, osvajač četiri zlatne i dve srebrne medalje na međunarodnim takmičenjima, pokazao je svet nauke iz zanimljivijeg i privlačnijeg ugla.
- Drago mi je što sam gost ovakve publike. Došao sam da im malo približim kreativnost i nauku kako bi deca kasnije mogla sama da razmišljaju i razvijaju maštu – istakao je Vlada.
Druženje je upotpunila i mlada akademska slikarka Mirjana Stefanović koja je svim učesnicima radionice “Kreativnost na delu” poklonila portrete.
- Veliko je zadovoljstvo raditi sa decom. Uživanje je pošto sam ja po prirodi inače detinjasta – sa osmehom je izjavila Mirjana.
Letnje školice omogući će mladima Šapca da se tokom leta sve do 26. avgusta zabave na kreativan način.
- Tokom ovog letnjeg raspusta na programu je  25 radionica. Široka ponuda letnjih školica omogući će našim dragim mladim sugrađanima da se lepo zabave, da na kreativan način provedu letnji raspust i steknu nova poznanstva – poručila je Nataša Lazović iz Kancelarije za mlade grada Šapca.  

 

 

 

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar