Krvava tuča u Jagodini: Uhapšen dečak(15) osumnjičen da je izbo mladića

|   Info
Policija u Jagodini uhapsila je dečaka starog 15 godina iz Paraćina, osumnjičenog da je noćas u tuči više osoba oštrim predmetom zadao dve ubodne rane mladiću (17) godina iz Jagodine

 

Izvor: Tanjug

Policija u Jagodini uhapsila je dečaka starog 15 godina iz Paraćina, osumnjičenog da je noćas u tuči više osoba oštrim predmetom zadao dve ubodne rane mladiću (17) godina iz Jagodine, koji je sa teškim povredama zbrinut u Opštoj bolnici i Jagodini.

U Saopštenju Policijske uprave u Jagodini navodi se da je dečak iz Paraćina uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se, naime, da je on sinoć na Železničkoj stanici u Jagodini, u tuči u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom zadao dve ubodne rane mladiću od 17 godina iz Jagodine.

Petnaestogodišnjak je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a sudija za maloletnike mu je odredio pritvor do 30 dana.

Policija je brzom i efikasnom akcijom identifikovala sve učesnike tuče, pa će po nalogu nadležnog tužioca, protiv pet maloletnika od 14 do 17 godina i osmanaestogodišnjeg mladicah, koji je sinoć lakše povređen, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilno ponašanje, navodi se u saopštenju.

Direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić izjavio je Tanjugu da je povređeni dečak, zbrinut i operisan na odljenju hirurgije, i da mu život nije u opasnosti.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar