Mali:"Brate moj, više vodi računa o sebi"

|   Info
Svetski i regionalni mediji preneli su vest da je predsednik Aleksandar Vučić primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema.
Foto: televizija Kopernikus


Izvor: Tanjug

Savetnica predsednika Suzana Vasiljević rekla je Tanjugu da je zdravstveno stanje predsednika Vučića stabilno, a britanska agencija Rojters i ruska agencija TAS S i same su stupile u kontakt s neimenovanim izvorima kako bi se informisale o situaciji.

"Predsednik se oseća dobro, nema opasnosti", navodi TAS S da je rekao "izvor upoznat sa situacijom".

Rojters prenosi da je vladin zvaničnik, koji je tražio da ostane anoniman, rekao da je predsednik Srbije sada stabilno.

Američka agencija AP takođe je prenela saopštenje Generalnog sekretarijata predsednika Srbije da je on juce primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

AP podseća da su srpski mediji u prošlosti pisali da 49-ogodišnji Vučić pati od visokog krvnog pritiska.

U okviru svoje vesti, hrvatska agencija Hina podseća da je Vučić u petak imao niz sastanaka u svom kabinetu, između ostalog i sa evroparlamentarcima koji su učestvovali u drugom krugu dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

Hina podseća i da je Vučić u petak oko podneva prisustvovao i otvaranju Beogradskog parka, Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Kravcova u okviru kompleksa Beograd na vodi.

Podršku Aleksandru Vučiću uputili su brojni saradnici i prijatelji, između ostalih i ministar finansija Siniša Mali.

"Podrška za mog prijatelja i našeg predsednika. Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da dugo odmaraš, ali, molim te, više vodi računa o sebi. Nastavljamo da se borimo... Za bolju i uspešniju Srbiju!", napisao je Mali na svom instagram nalogu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar