Malović: Sa aerodromom "Nikola Tesla" zajedno obaramo rekorde

|   Info
Aleksandri Kandić iz Valjeva danas je na aerodromu "Nikola Tesla" uručen vaučer za besplatno povratno putovanje po izboru, a kao sedmomilionitog putnika u 2023. godini dočekali su je generalni direktor kompanije Belgrade airport Fransoa Berizo i izvršni direktor za saobraćaj avio-kompanije Er Srbije Milan Malović, saopštila je uprava aerodroma.
Foto: FoNet/Vinci

 

Izvor: FoNet

Berizo je naglasio da će sa velikim zadovoljstvom dočekati više od sedam miliona putnika do kraja godine i da je za obaranje rekorda iz 2019. najzaslužnija nacionalna avio-kompanija Er Srbija

Malović je, navodeći da je aerodrom "Nikola Tesla" baza Er Srbije, istakao da zajedno obaraju rekorde i da je više od polovine putnika, koji su kroz aerodrom prošli tokom ove godine, koristilo usluge nacionalne avio-kompanije.

Tokom devet meseci ove godine, aerodrom je ugostio 42 odsto više putnika u odnosu na prošlu godinu i 25 odsto više nego u istom periodu 2019. godine.

U istom periodu, obavljeno je više od 62.000 letova, što je 26 odsto više nego prethodne godine i 15 odsto više nego u istom periodu 2019. godine.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar