Ministarstvo rada dodelilo nagradu "Čovek godine"

|   Info
Ministartsvo za rad, zaposljavanje, boracka i socijalna pitanja i Udruzenje osiguravača Srbije nastavljaju dobru praksu nagrađivanja pojedinaca za doprinos u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Sedamnaest najboljih iz ministarstva će biti nagrađeni za svoj rad i doprinos najavio je ministar Zoran Djordjević na svečanosti ovim povodom.
foto:Tv Kopernikus

Saradnja Ministarstva rada i socijalne politike i Udruženja osiguravača Srbije započela je prošle godine potpisivanjem Memoranduma na prvim danima srpskih osiguranja. Industrija osiguranja je u velikom povoju, ali ono što se mora istači da osiguranje zavisi od više faktora. Duško Jovanović, generalni sekretar osiguravača Srbije  na svečanosti  povodom  dodele nagrade „Čovek godine“ naglasio je da ovo udruženje ima dobru saradnju sa ministarstvom mup-a, prosvete, odbrane ali pogotovo sa ministarstvom rada.

“ Početkom ove godine učestvovali smo u finasijskom pomaganju sto najboljih radnika ministarstva, ovoga puta nagrađujemo I pomažemo 17 najboljih  ” naglasio je Jovanović

Ministar rada Zoran Đorđević je prilikom obračanja na svečanosti zahvalio se udruženju što prepoznaje i ima mogučnost  da pomogne zaposlenima u tom ministarstvu.

„ U prvoj polovini godine videli smo dosta zalaganja, neki ljudi su odskakali i više su se zalagali. Želeči pre svega njih da istaknemo i da pokažemo da mi kao ministarstvo podržavamo one koji najbolje rade, na predlog rukovodilaca odačemo priznanje za 17 najboljih radnika. “ izjavio je ministar Đorđević

U drugoj polovini godine ministarstvo rada  očekuje puno posla. U prvoj polovini  11 zakona je bilo u skupstinskoj proceduri a ocekuje se usvajanje još 20 novih kao i zavrsetak zapocetih projekata.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar