Moguć prekid vodosnabdevanja na više lokacija u Nišu

|   Slajder
Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Niškoj Banji, u ulici Srpskih junaka bb, na benzinskoj pumpi. Zbog radova su mogući prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj lici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Foto: televizija Kopernikus

Nastavljaju se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Trg Učitelja Tase, ispred broja 5. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u delu ove ulice (zgrade sa brojevima 1, 3 i 5) do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dogodio se kvar na vodovodnoj mreži u naselju Ratko Jović, u ulici Svetislava Jovanovića 21a. Zbog radova na popravci havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sitem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Obavljaće se radovi na priključnoj vezi u ulici . Zbog kvara je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar