Muškarac pokušao da se otruje i zapali pred zgradom suda

|   Info
S.T. (50) koji se jutros pokušao da se zapali, a potom i otruje pesticidom ispred zgrade Osnovnog i višeg suda u Novom Sadu, je van životne opasnosti.

Izvor: Tanjug

To je saopšteno iz Klinickog centra Vojvodine u koji je S.T. donet.

"U Urgentni centar je, kolima HMP, donet pacijent S.T., nakon što se, samoinicijativno, polio benzinom, a potom pokušao da popije pesticid. Primenjene su sve potrebne dijagnosticke i terapijske mere. Pacijent je svestan, komunikativan i van životne opasnosti"navodi se u saopštenju.

Jutros oko 10 časova, policija je intervenisala ispred zgrade suda i sprečila muškarca čiji identitet nije saopšten u nameri da se zapali u uđe u zgradu.

U Visem sudu u Novom Sadu prenosi portal 021 rekli su da se muskarac polio sa dve litre benzina, potom je izvadio upaljac i pretio da ce popiti otrov "Total" koji je drzao u ruci. Kako je sam rekao, razlog za pretnju samoubistvom je to sto je nezadovoljan radom javnog beleznika.

"Lice mesta su obezbedili i pregovore sa N. N. licem su vrsili pripadnici sudskog obezbedenja do dolaska pripadnika policije koji su nastavili pregovore i energicnom i profesionalnom intervencijom policijskog sluzbenika od N. N. lica je oduzet upaljac i isti je savladan, nakon cega je odveden radi pruzanja medicinske pomoci i dalje postupka", navodi se u saopstenju Suda.

Istovremeno očevidaci su izjavili za RTV Vojvodinu, da je pri pokušaju ulaska ulasku u sud, tražio je advokata i sudiju zbog nedavno izgubljenog spora.

Ubrzo posle intervencije policije je ekipa hitne pomoći, a izove službe su saopštili da je u momentu bio je stabilan i svestan, te da prevezen je na dalju dijagnostiku i na lečenje.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar