Nastradao dok je sklanjao gnezdo stršljenova kraj Niša

|   Info
Dok je sa spoljnog zida vikendice u selu Gabrovac uklanjao gnezdo stršljenova, 78- godišnji Nišlija je pao sa merdevina na betonski put i preminuo.

 

Izvor:Južne vesti


Kako kažu u niškoj policiji, juče oko 17 sati su primili poziv Hitne pomoći da su u ovom selu kraj Niša pronašli mrtvog čoveka. Međutim, nije poznato da li je ovaj Nišlija nastradao zbog pada ili zbog ujeda stršljena.

Kako nezvanično saznajemo, on je važio za čoveka koji ima iskustva u uništavanju gnezda stršljena, te se odazvao pozivu vlasnika vikendice na kojoj su se odomaćili ovi opasni insekti.

Čovek se više puta peo i silazio sa merdevina, a vlasnik kuće zbog stršljena nije prilazio već je bio sa druge strane objekta. Začuo je tresak i potom video čoveka na zemlji. Kada je Hitna pomoć došla mogla je samo da konstatuje smrt - navodi naš izvor.

U policiji kažu da su zbog velikog roja stršljena njihove i ekipe Hitne pomoći imale problem da priđu nastradalom čoveku, ali su ipak uspeli da obave uviđaj i o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo.
    

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar