Novi politički skandal u Šapcu

|   Info
Novi politički skandal u Šapcu – vozač predsednika Skupštine grada Nemanje Pajića uhapšen, je jer je službeni automobil vozio bez vozačke dozvole.

U Šapcu se dogodio još jedan politički skandal. Vozač predsednika Skupštine grada Nemanje Pajića uhapšen je dok je  službenu  “Škodu  kodijak Q” registarskih oznaka ŠA 096 TI vozio bez vozačke dozvole. Čim se preko društvenih mreža, čulo za ovu vest, skupštinska služba oglasila se saopštenjem za medije koje je potpisao lično predsednik Skupštine Nemanja Pajić :

“ Koristim priliku da javnost obavestim  da je, po saznanju da je načino saobraćajni prekršaj njemu, prekinut ugovor o angažovanju i oduzeto upravljanje službenim vozilom, što su ovlašćenja poslodavca u skladu sa zakonom koji će biti primenjen i u daljem postupku protiv njega. Jer je svojim ponašanjem naneo štetu i narušio ugled institucije koja ga je angažovala”, naveo je predsednik. 
Kako saznaje naša Televizija, ugovor o privremenim i povremenim poslovima, sa mladićem čuji su inicijali A.T. (rodjenim 1992. godine), raskinut je 30. juna ove godine, a vozačka dozvola mu je, zbog saobraćajnog prekršaja, oduzeta još u martu. Ovaj slučaj komentarisali su  i republički poslanici SNS dr Boban Birmančević i Blaža Knežević.
- On je tri meseca primao platu iz budžeta grada Šapca. To je skandalozno – naveo je Birmančević. Njegov stranački kolega Blaža Knežević je rekao da ne zna više dokle dosežu granice bezobrazluka  šabačkih čelnika, a ovaj događaj je, kaže  samo kap u moru i da sličnih  incidenata ima još. 
U Šapcu sagovornika na ovu temu ima puno, pa smo tako saznali da je A.T, navodno, aktivista Pajićeve grupe građana Zapadna Srbija, da je bajker, kao i da je na mesto vozača došao na preporuku jednog od čelnika stranke, u šabačkom kraju prepoznatljivog u svetu fudbala. Šapčani su bili iznenađi novim skandalom  čiji su glavni akteri predstavnici šabačke vlasti. I na ovu vest ostali su zatečeni.  
Takodje, vozač ili bivši vozač, je uhapšen pod pomalo neobičnim okolnostima, dok je bio u društvu jedne dame, čiji identitet je poznat Redakciji. Kako saznaje KCN, na znak „stop“ u ulici Prote Smiljanića nije se zaustavio zbog čega je patrola morala da krene u poteru i sustigne ga tek u Zmaj Jovinoj  ulici. I dok se u Šapcu na sva usta priproveda o najnovijem   događaju koji je potresao šabačku vlast, bura je i kod  većeg koalicionog partnera Zajedno za Srbiju. Ova stranka demantovala je pisanje uglednog dnevnika “Politika”, da je u gradsku upravu budžetska inspekcija Ministarstva fiansija, došla zbog niza  prijava o nezakonitom zapošljavanju, a “Politika” je samo konstatovala da bi zbog ovoga mogla da padne vlast. Koliko je velika panika zavladala u redovima ZZS i Zapadne Srbije svedoči i činjenica da je već za danas  najavljeno  "gostovanje" Đilasa, Jeremića, Borka Stefanovića i Lutovca, koji će u pozorištu, kako je navedeno, kao budući osnivači Saveza za Srbiju, obaviti prvi razgovor sa građanima.

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar