Oštar demant Milivojevića: Izmišljotine i laži

|   Sport
Srpski fudbaler Luka Milivojević ogasio se povodom optužbi selektora Mladena Krstajića i njegovog pomoćnika Milana Obradovića da je hteo da napravi puč u reprezentaciji.
Foto: YouTube printscreen

Kapiten Kristal Palasa je oštro demantovao ove navode i istiće da je izostavljen iz tima Srbije zato što je izneo mišljenje posle poraza od Švajcarske (2:1) na Mundijalu u Rusiji i da zbog novonastalnih okolnosti ne želi više da sarađuje sa sadašnjim stručnim štabom.

Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene, osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na Svetskom prvenstvu.

Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam, jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. Ali, pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice” - saopštio je Milivojević putem "Instagrama".

Sukob dve strane rezultirao je izostankom jednog od naših najboljih fudbalera i stuba veznog reda na startu Lige nacija i nastavio veoma negatiman niz koji godinama prati reprezentaciju.

Podsetimo, gotovo nijedno veliko takmičenje u kojem je učestvovala naša zemlje, pod bilo kojim imenom, nije moglo da prođe bez nekog skandala, afere, priča koje su mesecima i godinama kasnije isplivale na površinu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar