Spajić i Prijović: Srbija favorit u grupi Lige nacija

|   Sport
Pred prvu utakmicu u Ligi nacija, fudbalski reprezentativci Srbije Uroš Spajić i Aleksandar Prijović ističu da im je čast što su u nacionalnom timu i da će dati svoj maksimum za dobar rezultat na početku novog takmičenja.
Foto: Fonet

 

Prijović je u fudbalskom centru u Staroj Pazovi rekao da se svaki igrač nada da će izaći na teren i da će ako se to njemu desi, biti spreman da doprinese ekipi. On je otkrio da je atmosfera u reprezentaciji dobra i da su svi motivisani da nastup u Ligi nacija počne pobedom.

“Srećan sam što sam došao da igram za svoju naciju. Motivisani smo da imamo što bolji početak, pobedimo obe utakmice i budemo prvi u grupi, što nam je cilj. Očekujemo pobede. Daćemo maksimum i nadam se da ćemo uspeti”, rekao je Prijović.

Saigrač u reprezentaciji Srbije Uroš Spajić podseća da je Liga nacija lakši put do Evropskog prvenstva i da Srbija sa pravom treba da očekuje pobede u prve dve utakmice i prvo mesto u grupi.

“Nikoga se ne bojimo, svesni smo da smo favoriti i treba da idemo na pobedu u svakoj utakmici”, naveo je Spajić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nije hteo da priča o tome ko je pozvan u reprezentaciju, a ko nije, ali je rado pričao o velikom uspehu svog bivšeg kluba, pri tome poručivši da fudbaleri prvaka Srbije treba da uživaju u predstojećih šest utakmica sa kvalitetnim protivnicima.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar