Pas otkrio ubicu u Sankt Peterburgu

|   Info
Arkadij Antonov iz Senkt Peterburga uhapšen je za ubistvo svoje devojke nakon što njen pas odveo policiju do njenog tela.

Izvor: Fonet

Mariju Frolenkovu je ubio momak jer je viđala drugog muškarca. Antonov je rekao da je izgubio kontrolu nakon što mu je ona priznala da se viđa s drugim muškarcem kojeg je upoznala preko interneta.

Odvezao je u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem. Zbog straha da bi njen pas Foksa mogao privući pažnju, odvezao ga je 9,6 kilometara od tog mesta i ostavio.

Foksu je pronašla policija nekoliko sati kasnije, lajala je želeći da je prate. Oni su to učinili i dovela ih je do tela.

Antonov je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva i očekuje se daće biti osuđen na 15 godina zatvora.

Foksa je preuzela porodica koja će brinuti o njemu.

Frolenkova ima maloletne kćerku i sina o kojima je brinula nakon razvoda. Ne zna se ko će sada biti s njima. Frolenkova je upoznala svog momka ubicu putem interneta i rekla mu je da nije zainteresovana za ozbiljnu vezu, ali on nije odustajao, prenose mediji u Rusiji.

Preselio se u njen grad kako bi pronašao bolji život, ali i izvodio Frolenkovu u skupe restoranu i kupovao poklone ne bi li ona promienila mišljenje. Kada se to nije dogodilo ubio je.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar