Prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

|   Info
Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Mramor, kod rezervoara na krivini. Usled radova na popravci oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom za žitelje ovog sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Foto: televizija Kopernikus

 

U toku je rekonstrukcija vodovodne mreže u naselju „Šljaka“ radi se u više ulica, kao i u Sitničkoj ulici, usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u naselju do 15 sati.
Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici Hajduk Veljkovoj, kod broja 35a, usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovoj zgradi. Nastao je kvar na priključnoj vezi u selu Aleksandrovo, preko puta parketare, mogući su prekidi u vodosnabdevanju meštana ovog sela do 15 sati.
Došlo je do kvara na vezi u Ulici Svetislava Trgojevića br.43, usled radova na popravci mogući su kratki prekidi u snabdevanju vodom korisnika u Ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Došlo je do kvara na priključnoj vezi u šahti korisnika u Ulici Nikolija Stojanovića Tatka br. 26, usled radova na popravci kvara mogući su prekidi u snabdevanju korisnika u ovoj ulici .

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar