Saučešće predsedniku Indonezije

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom snažnog zemljotresa na ostrvu Sulavezi, pismo predsedniku Republike Indonezije Đoku Vidodu i ponudio neophodnu pomoć u otklanjanju posledica.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

"Primite moje saučešće povodom velikog broja žrtava snažnog zemljotresa, praćenog cunamijem, koji je pogodio ostrvo Sulavezi. Duboko nas je pogodila njihova tragična sudbina i molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji tragaju za svojim najbližima, prenesete izraze iskrenog saosećanja", poručio je Vučić.

Naglašavajući da je "priroda nemilosrdna kad reši da pokaže svoju snagu" Vučić je ocenio da je "teško predvideti ovakve katastrofe".

"U ovim trenucima, pružamo Vam podršku da savladate teškoće i otklonite posledice razaranja, uz spremnost da, u okviru svojih mogućnosti, pružimo i neophodnu pomoć", poručio je Vučić u telegramu saučešća inndonežanskom kolegi Đoku Vidodu.

U katastrofalnom zemljotresu i cinmlu koji su u petak pogodili indonežansko ostrvo Sulavezi do sada su evidentirane 384 žrtve, oko 350 ljudi je ranjeno, a stotine se vode kao nestale.

Foto: YouTube printscreen

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar