Srbija ceni sugestije Nemačke

|   Info
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa ambasadorom Nemačke u Srbiji Tomasom Šibom o daljem unapređenju ekonomske saradnje, procesu evrointegracija Srbije, kao i značaju regionalnog povezivanja.
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

Brnabić je poželela dobrodošlicu novom ambasadoru i zahvalila se na dosadašnjoj dobroj saradnji, kako ekonomskoj, tako i političkoj i istakla da Srbija ceni sugestije Nemačke i vidi ih kao konstruktivnu pomoć da se prevaziđu potencijalni izazovi na putu ka članstvu u Evropskoj uniji, saopšteno je iz VlAde Srbije.

Šib je, čestitajući predsednici Vlade na posvećenosti u sprovođenju reformi, naglasio da će se dobra saradnja dve države nastavioti i ubuduće, s obzirom da je do sada davala odlične rezultate i ocenio da je Nemačka zadovoljna poslovnom klimom za dalja ulaganja.

Brnabić je upoznala sagovornika sa procesom reformi, naročito u oblasti digitalizacije, kao preduslova transparentnijeg rada javne uprave i efikasnog mehanizma za borbu protiv korupcije i izrazila zahvalnost Nemačkoj na podršci uvođenju dualnog obrazovanja, za koje je ocenila da
već daje dobre rezultate.

Foto: FoNet

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.