Stefanović: Zaustavljeno više od 400 hrvatskih navijača na autoputu

|   Slajder
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija na autoputu zaustavila više od 400 hrvatskih navijača, a detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila pronadjena je veća količina drvenih i metalnih palica, nekoliko sekira i baklji, kao i manju količinu narkotika.
foto: Fonet

 


Izvor: Beta

"U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, tačnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije", rekao je Stefanović.

Kako je dodao, zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog  prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana.

Ministar je upozorio sve one koji se kreću Srbijom, i državljane Srbije i goste, da se ponašaju u skladu sa propisima i da poštuju zakone Srbije.

"Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava gradjane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbednost, biće oštro sankcionisano",  poručio je Stefanović.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar