Stefanović: Zaustavljeno više od 400 hrvatskih navijača na autoputu

|   Slajder
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija na autoputu zaustavila više od 400 hrvatskih navijača, a detaljnom kontrolom navijača i njihovih vozila pronadjena je veća količina drvenih i metalnih palica, nekoliko sekira i baklji, kao i manju količinu narkotika.
foto: Fonet

 


Izvor: Beta

"U policijske stanice u Nišu i Grockoj sprovodi se 32 navijača koji će biti privedeni nadležnim tužiocima i sudijama za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, tačnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije", rekao je Stefanović.

Kako je dodao, zbog divljanja na benzinskoj stanici sudiji za prekršaje biće privedeno 28 navijača zbog  prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprećena zatvorska kazna od 30 do 60 dana.

Ministar je upozorio sve one koji se kreću Srbijom, i državljane Srbije i goste, da se ponašaju u skladu sa propisima i da poštuju zakone Srbije.

"Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava gradjane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu bezbednost, biće oštro sankcionisano",  poručio je Stefanović.

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.