Sud danas presuđuje za brutalno ubistvo biznismena

|   Info
Viši sud u Beogradu izreći će danas prvostepenu presudu Obrenu Zirojeviću (38) optuženom za brutalno ubistvo biznismena Draga Mašulovica (61).

 

 

Izvor: Tanjug

Optuženi je Mašulovićevo telo raskomadao, a potom pokušao da sakrije u garaži u Mirijevu 2015. godine.

To će biti druga prvostepena presuda, pošto je prvu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zimus ukinuo Apelacioni sud i naložio ponavljanje suđenja. I na novu presudu imaće pravo žalbe.

Tužilaštvo je tražilo da mu se presudom ponovo izrekne maksimalna kazna zatvora od 40 godine. Zirojević se tereti za teško ubistvo na podmukao način i nalazi se u pritvoru.

Mašulovićevi raskomadani delovi tela pronađeni su na dve lokacije, dok je prethodno usmrćen sa petnaestak udaraca čekićem u potiljak.

Zirojević je na suđenju rekao da se kaje zbog zločina i tvrdio da je Mašulovića ubio jer ga je pritiskao da mu vrati novac, oko 3.000 evra, od džipa koji je prodao. Izvinio se porodici ubijenog i uputio saučešće.

U beogradskom naselju Mirijevo u februaru 2015. godine u podrumu zgrade pronadeno je telo Mašulovića, bez ruku i nogu. Unakažen leš pronašli su stanari zgrade i odmah pozvali policiju.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar