Tužilaštvo: Cvetković odbio poligrafsko ispitivanje

|   Info
Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković ispitan je po nalogu Višeg tužilaštva u Pančevu povodom nedavnih tvrdnji u medijima da je na njega pucano iz automatskog oružja iz automobila u pokretu, dok je on vozio svoj automobil, ali je tom prilikom odbio poligrafsko testiranje, saopšteno je iz tužilaštva.
foto: YouTube printscreen

Izvor: Tanjug

U saopštenju se napominje da je povodom Cvetkovićevih tvrdnji tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak na osnovu tekstova u medijima i tvrdnji novinara.

Cvetković je, kako se dodaje, tužiocu pored ostalog rekao "da je spreman da da dodatna pojašnjenja, ali da mu je potrebno tri do četiri dana kako bi informacije dostavio nadležnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju, koje je potpisao Viši javni tužilac u Pančevu Nebojša Živković.

Tužilaštvo dodaje da je naložilo policiji da izvrši uviđaj Cvetkovićevog vozila imajući u vidu da je medijima izjavio da se u njemu nalazio u trenutku navodnog događaja.

"Dosadašnjim pregledom vozila nisu uočena nikakva vidna oštećenja, a posebno ne rupe od metaka za koje Cvetković tvrdi da postoje", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar