U četvrtak obeležavanje godinu dana rada Vlade Srbije

|   Info
Godinu dana rada Vlade Republike Srbije u mandatu premijerke Ane Brnabić biće obeleženo u četvrtak, 5. jula, u Subotici.

Izvor: Tanjug

Ona će tada obići više lokacija u gradu, zajedno sa resornim ministrima i gradonačelnikom Subotice, Bogdanom Labanom, a dan će završiti velikom konferencijom za medije na Paliću na kojoj će, zajedno sa članovima Vlade, predstaviti rezultate rada u prvih godinu dana rada i prioritete za naredni period.

Kako je saopštila Vladina Kancelarija za saradnju s medijima, Ana Brnabić započinje posetu Subotici obilaskom nemačke kompanije "Norma grupa" koja je od početka svog poslovanja u Srbiju investirala više od 32 miliona evra. Predsednica Vlade će, zatim, sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem i ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem, posetiti Hemijsko-tehnološku školu, poznatu po razvijenom učeničkom preduzetništvu.

Brnabić će posetiti i apoteku "Subotica" gde će se uveriti u funkcionisanje sistema eRecept i centralizovane aplikacije jedinstvene liste čekanja.

Tom obilasku će prisustvovati ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar