U Crnoj Gori oluja rušila sve pred sobom

|   Vreme
Olujni vetar pogodio je Boku Kotorsku, a u Herceg Novom pijavica je „zakačila“ Meljine,Pode i Kamenare gde su najveća oštećenja na kućama, objektima i stablima.

Nevreme je pogodilo i Bosnu i Hercegovinu.
Stravično nevreme u petak je u Sloveniji i Hrvatskoj načinilo veliku štetu, a očekuje se pljuskovi i grmljavine očekuju se danas i u Srbiji.
Kako javlja RTCG, uočena je još jedna pijavica iznad Luštice, koja je krenula ka Budvi. Kratkotrajno nevreme je sinoć zahvatilo i Tivat i oštetilo je dva manja aviona koja su bila parkirana na platformi Aerodroma Tivat.
Meljine su po prvim nalazima sa terena hercegnovske Komunalne policije najgore prošle. Kako prenosi Radio Jadran i dobar deo Bolnice Meljine je stradao i kako navode tamo je sada skoro vanredno stanje.
„Potpuno je demolirana pumpna stanica, kvantaška pjaca, velika su oštećenja i na vatrogasnom domu, porušeni su bilbordi, stambeni objekat je stradao iznad Bolnice Meljine, kao i ograda bolnice. Više ne postoji ni auto perionica čiji su elementi završili u potoku Nemila“, kazala je za Radio Jadran načelnica Komnalne policije, Marija Andrić,
Vetar je okrenuo na krov i dva auta, a kako nezvanično saznaje RTCG jedan meštanin je povređen.
Kako je objavljeno na stranici Podgorički vremeplov uz fotografije, oluja je rušila sve pred sobom.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar