Vanredno zasedanje Skupštine u petak

|   Info
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je za petak, 21. septembra, u 10 sati, Deseto vanredno zasedanje parlamenta u 11. sazivu, a na zahtev 157 narodnih poslanika.
foto: Fonet

Izvor: Tanjug

Na dnevnom redu sednice će se naći više zakonskih predloga, među kojima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji je podnela vlada, Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2018. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju.

Takođe, raspravljaće se i o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o razmeni i uzajamnoj zaštiti tajnih podataka i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Republike Albanije.

Takođe, poslanici će se izjašnjavati i o više predloga o potvrđivanju ugovora, sporazuma ili protokola sa nizom zemalja.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu odluke o izboru viceguvernera Narodne banke Srbije, koji je podnela guverner Narodne banke Srbije, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar