Vučić: Čuvaćemo svoju nezavisnost i poslovne aranžmane

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, na Poslovnom forumu „Srbija-Indija“, da će Srbija čuvati svoju politiku nezavisnosti, i samostalnog donošenja odluka u korist svojih građana, kao i sporazuma o slobodnoj trgovini, te pozvao indijske biznismene da ulažu u Srbiju...
Foto: FoNet

Izvor: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, na Poslovnom forumu „Srbija-Indija“, da će Srbija čuvati svoju politiku nezavisnosti, i samostalnog donošenja odluka u korist svojih građana, kao i sporazuma o slobodnoj trgovini, te pozvao indijske biznismene da ulažu u Srbiju, gde će, istakao je, dobiti najbolje uslove u regionu i Evropi.

Vučić je, na Poslovnom forumu, koji je otvorio zajedno sa potpredsednikom Indije Venkajem Naiduom, ukazao da će indijski i drugi investitori teško pronaći drugu zemlju koja ima dostupnost tržišta od milijardu ljudi, bez carina.

Poslovni forum Srbija - Indija, na kojem učestvuju 54 firme iz Srbije i 14 velikih indijskih kompanija, počeo je danas u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Palati Srbija.

Poslovni forum je organizovan u okviru posete indijske državno - privredne delegacije Srbiji, koju predvodi potpredsednik Indije Venkaja Naidu.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar