Vučić: "Veće penzije od oktobra"

|   Info
Predsednik Srbije, Aleksandar Vućič, najavio je danas da će penzije biti povećane od oktobra ove godine. On je najavio da će Zakon o smanjenju penzija biti ukinut u narednih mesec do mesec i po dana, a da će penzije biti povećane i onima koji imaju niže penzije.
Foto: Televizija Kopernikus

Nakon obilaska Gerontološkog centra Beograd- Dom Bežanijska kosa, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obradovao je penzionere najavivši povećanje penzija od oktobra ove godine. Već 10. novebra penziioneri mogu očkivati veće penzije rekao je Vučić. On je dodao da ima dovoljno novca i da nije potreban rebalans budžeta, ali i da će plate u javnom sektoru biti povećane od septembra.
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da je ranija procena tadašnjeg ministra odbrane, Zorana Đorđevića, da bi ponovno uvođenje vojnog roka koštalo 600 miliona evra urađena na osnovu pretpostavke da bi vojni rok trajao godinu dana. 
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da Beograd i Priština nisu ni blizu dogovora, ali da će obavestiti građane ako do dogovora dođe i da će predstaviti taj sporazum. 
Upitan zašto Albanci iz Bujanovca, Preševa i Medveđe idu u Tiranu na razgovore, Vučić je rekao da nema strahove "od kandidovanja tema i želja mnogih koje se nisu promenile". "Da sačekamo rezultate pa da vidimo ko je šta dobio, a šta izgubio“, rekao je Vučić. U eventualnom sporazumu sa Albancima moramo da znamo da smo svi pomalo izgubili", rekao je Vučić novinarima na Bežanijskoj kosi. On je dodao da će narednih dana videti i predsednika Kosova Hašima Tačija i premijera Albanije Edija Ramu. 
Vučić je korisnicima Gerontološkog centra Beograd- Dom Bežanijska kosa pokonio jedno dostavno i jedno sanitetsko vozilo. On je čestitao rođendan, koji tek predstoji, devedesetšestogodišnjoj korisnici ovog doma i lično joj isekao prvo parče torte.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar