"Zlatni orlić” napustio Partizan

|   Sport
Fudbalski klub Partizan i “zlatni orlić” sa Novog Zelanda neće nastaviti saradnju. Nemanja Antonov se posle pozajmice od jedne sezone u redovima crno-belih vratio u Grashopers.
Foto: partizan.rs

Pregovori su trajali, a švajcarski klub nije želeo da odustane od cifre od 400 hiljada evra za obeštećenje. Sportski sektor beogradskog kluba nudio je drugačije rešenje (manja otkupna cena plus procenti od naredne prodaje), ali “skakavci” nisu prihvatili taj predlog, tako da je klub iz Humske morao da odustane od kupovine.

Ipak, meč prvog kola kvalifikacija između Partizana i Rudara u Nikšiću, pokazao je da crno-beli imaju odličnu zamenu na poziciji levog beka.

Zlatan Šehović koji u avgustu postaje punoletan dobio je poslebne pohvale posle meća, u kome je nemestio gol, a trener Partizana Miroslav Đukić je istako da se radi o klincu koji pokazuje ozbiljnost i velike manire.

Što se tiče Antonova, on je u redovima crno-belih zablistao tek u drugom delu sezone. Na kraju je napustio Partizan upisavši 14, mečeva jedan gol i dve asistencije.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar