Aleksinac: Predsednik kluba napadnut bejzbolkama i izboden

|   Info
Četvorica mladića napala su bejzbil palicama i nožem izbola predsednika ženskog rukometnog kluba u Aleksincu Nenada Đurića.
Foto: Pixabay

 

Izvor: Tanjug, B92

Prema pisanju beogradskih medija, napala su ga četvorica mladića od oko 20 godina, a ceo napad, kako tvrde neki mediji, odigrao se dok je u sali bio trening devojčica, koje su sve videle. Međutim, kako B92.net nezvanično saznaje, Đurić je izbodan van hale u kojoj je bio trening i policiji je rekao ko su napadači.

U toku je potraga za njima, takođe nezvanično saznajemo. Iz KC Niš nam je rečeno da je on sada van životne opasnosti.

Incident se dogodio u aleksinačkoj Hali sportova oko 20 sati u četvrtal, za vreme treniga devojaka.

"Blic" navodi, pozivajući se na izjave očevidaca, da je Đurić upao u salu kada je već bio izboden, bežeći od napadača. Takođe, navodi "Blic" drugi tvrde da je napadnut u samoj sali. Policija je dobila identitet napadača i traga za njim.

"To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku saleteli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a devojčice su vrištale", rekao je jedan očevidac Novostima

Izbodeni Nenad Đurić, diplomirani strukovni vaspitač i dugogodišnji MMA borac, privukao je pažnju krajem jula ove godine kada se obratio aleksinačkoj javnosti preko lokalnog internet portala www.aleksinac.net gde je ukazao na problem napada na decu od strane grupe siledžija "koje pokušavaju da zavedu red". Ne isključuje se ni mogućnost da je upravo to možda razlog za večerašnji napad na njega, navodi Blic.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar