Investitor sve rekao

|   Info
Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas sa se to ministarstvo i Inspektorat za rad nisu oglašavali povodom pogibije radnika na gradilištu Beograda na vodi jer je sam investitor izneo sve podatke o slučaju i to bi onda bilo samo ponavljanje istih podataka.

 

Izvor: FoNet

To je jedini slučaj gde je i sam investitor izašao i dao potpunu informaciju, da su radnici bili prijavljeni, obučavani, opremljeni i sve što bismo mi rekli bilo bi ponavljanje, rekao je Đorđević i napomenuo da je slučaj sada kod MUP i Tužilaštva ukoliko ima nekih drugačijih momenata, opet ne bi smeli da ih iznose u javnost.

Na komentar da privatna kompanija radi posao inspekcije, Đorđević je rekao da to nije tačno i da je ovde investitor izašao u javnost, za razliku od drugih nesrećnih slučajeva gde su se investitri krili.

Mislim da treba zahvaliti investitoru što je izašao odmah, rekao činjenice i tako svaki treba da se ponaša, naveo je on.

Objavićemo nešto kada budemo imali izveštaj tužioca i MUP. Ono što je rečeno da su radnici bili prijavljeni, obučeni, da imamo voditelja gradilišta, građevinsku dozvolu, dogodio se snerećni slučaj, rekao je Đorđević i naveo da je predmet kod tužioca i napomenuo da medijima ne bi smeo da iznosi detalje i kada bi imao informacije da se radi o nekakvim drugačijim okolnostima.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar